Senaste nytt

Redovisningskonsult /Assistent sökes

Vi på Jungfrusunds Redovisning & Rådgivning AB behöver en ny kollega. Vi är en liten byrå på tre personer som expanderar och behöver nu mer personal. JRR är en Redovisningsbyrå som genom personligt engagemang skapar långsiktiga relationer till våra kunder. 

Om rollen:

Vi söker dig som brinner för redovisning, antingen är du ny i yrket eller så har du jobbat med redovisning i några år. Dina arbetsuppgifter består främst av löpande redovisning, skatter och lönehantering. Du är självgående med eget kundansvar för ett antal kunder. Det är meriterande om du jobbat med bokslut och deklaration.

Om dig:

Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss. Minst gymnasieekonom, gärna med en YH – utbildning. Minst 2-3 års erfarenhet inom redovisning. Du ska vara serviceinriktad, noggrann, flexibel och kunna hålla många bollar i luften samtidigt. Gärna tidigare erfarenhet som konsult på en Redovisningsbyrå. Du ska ha mycket goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Det anses meriterande om du har erfarenhet av att jobba i något av redovisningssystemen BL Administration, Fortnox eller Briljant Ekonomisystem. 

Om oss:

Jungfrusund Redovisning & Rådgivning AB är en modern och personlig Redovisningsbyrå. Vi har kontor som ligger härligt vid vattnet vid Jungfrusunds marina på Ekerö. 

Information om anställningen

– Lön: Fast lön, Friskvårdsbidrag, Tjänstepension 
– Start: Omgående
– Omfattning: Heltid med 6 månaders provanställning

Ansökan

För ansökan eller mer information om tjänsten, kontakta Ulrika Backteman på ulrika@jrr.se. 

Varmt välkommen med din ansökan, innehållande CV och personligt brev, senast 3 september. 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
JRR Jungfrusunds Redovisning och Rådgivning på Ekerö

Andra nyheter från JRR