Senaste nytt

Jobba med oss!

Vi på Jungfrusund Redovisning & Rådgivning AB söker en ny kollega. Vi är en byrå på fyra personer som expanderar och behöver nu mer personal. JRR är en redovisningsbyrå som genom personligt engagemang skapar långsiktiga relationer till våra kunder. 

Vi söker:
Redovisningskonsult / Redovisningsassistent.

Om rollen:
Vi söker dig som brinner för redovisning och har erfarenhet i yrket. Dina arbetsuppgifter består främst av löpande redovisning, skatter, lönehantering, bokslut och deklaration.

Om dig:
Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss. Som person är du serviceinriktad, noggrann, flexibel och kan hålla många bollar i luften samtidigt. Vi vill att du har minst 2 års erfarenhet inom redovisning och gärna tidigare arbetat som konsult på en redovisningsbyrå. Du ska ha mycket goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba i något av redovisningssystemen Fortnox, Briljant ekonomisystem, Hogia bokslut och Hogia skatt.

Om oss:
Jungfrusund Redovisning & Rådgivning AB är en modern och personlig redovisningsbyrå. Vi har kontor som ligger härligt vid vattnet på Jungfrusunds marina på Ekerö.

Information om anställningen
– Förmåner: Friskvårdsbidrag, Tjänstepension 
– Start: Enligt överenskommelse
– Omfattning: 75-100 % med 6 månaders provanställning

Ansökan
För mer information om tjänsten kontakta Ulrika Backteman. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV och personligt brev till ulrika@jrr.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Jobba hos oss JRR

Andra nyheter från JRR