Senaste nytt

Ledig tjänst: Redovisningskonsult

Vi på Jungfrusunds Redovisning & Rådgivning AB behöver en ny kollega. Vi är en liten byrå på tre personer som expanderar och behöver nu mer personal. JRR är en Redovisningsbyrå som genom personligt engagemang skapar långsiktiga relationer till våra kunder. 

Om rollen:
Vi söker dig som brinner för redovisning och har erfarenhet i yrket. Dina arbetsuppgifter består främst av löpande redovisning, skatter, lönehantering, bokslut och deklaration. Du är självgående med eget kundansvar för ett antal kunder. 

Om dig:
Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss. Minst 3-års erfarenhet inom redovisning. Du ska vara serviceinriktad, noggrann, flexibel, och kunna hålla många bollar i luften samtidigt. Gärna tidigare erfarenhet som konsult på en Redovisningsbyrå.

Du ska ha mycket goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba i något av redovisningssystemen BL Administration, Fortnox, Briljant Ekonomisystem, Hogia bokslut och Hogia skatt.

Om oss:
Jungfrusund Redovisning & Rådgivning AB är en modern och personlig Redovisningsbyrå. Vi har kontor som ligger härligt vid vattnet vid Jungfrusund Skärgårdstad på Ekerö. 

Information om anställningen
– Förmåner:  Friskvårdsbidrag, tjänstepension 
– Start: Enligt överenskommelse
– Omfattning: 75-100 % med 6 månaders provanställning

Ansökan
Önskar du mer information om tjänsten så kontaktar du Ulrika Backteman. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV och personligt brev till ulrika@jrr.se

Varmt välkommen med din ansökan.

JRR Jungfrusunds Redovisning och Rådgivning på Ekerö

Andra nyheter från JRR